FAQ

Repartim cada dilluns el menjar de dilluns a dimarts. Els dimecres repartim el menjar de dimecres, dijous i divendres. Repartim dos cops per assegurar que el menjar estigui el més fresc possible.

Els dilluns i dimecres repartim entre les 11:30 i les 14:30 del migdia a la ubicació que ens proporcioneu.

Actualment repartim de manera gratuïta a Sant Cugat i voltants, i arribem amb suplement de Kilometratge a Rubí, Cerdanyola i Barcelona (Sarrià i les Corts // 08014, 08017, 08028, 08029)

Les comandes on-line estan disponibles fins dijous a les 9:00 del matí en format “pre-order” per a que demanis per a la setmana següent. Cada divendres a les 10:00 s’obren les comandes a “dues setmanes vista”.

Tant si demanes menú diari, com si vols planificar algún dia concret de la setmana i demanar els dies per separat, aquesta és la franja horaria.

Podem adaptar l’entrega per a dilluns o dimecres a la zona de repartiment, o si prefereixes pots recollir el teu menú al nostre local del Carrer Xerric el dia de la setmana que hagis demanat.

També pots enviar un repartidor a recollir la teva comanda.

Els costos d’enviament són gratuïts a Sant Cugat i amb suplement a la resta, i es paga per la mateixa web amb la nostra passarel·la de pagament segura.

Els repartidors no accepten pagaments.

La nostra fórmula de menú complert és abundant, amb el que si no ets de menjar gran quantitat, millor demanar únicament el mig menú (principal amb entrant o postre) o el plat únic.

El nostre plat únic és complert, i els nostres formats d’entrant i postre són complements.

Els nostres menús no asseguren estar lliures de traces de fruits secs, gluten, lactosa, o PLV. Tot i així, les opcions acostumen a ser vegetarianes, sense lactosa sempre en els plats vegans i sense gluten en la majoria d’opcions. Els més important es que t’hi fixis a l’hora d’escollir i si tens dubtes, escriu-nos o truca’ns.

Tot els nostres plats venen en envasos orgànics lliure de plàstics o reciclables, preparats per a posar al microones.

Les comandes arriben fredes per a posar-se a la nevera i conservar-les fins al dia del seu consum.

 

 

 

 

Si tens cap altre consulta, no dubtis en contactar-nos mitjançant el següent formulari.

    Hem tancat comandes per la setmana vinent.Cada divendres a les 10h del matí tindreu disponibles els nous menús.Gràcies